Het prachtige weer doet kunstenaars opbloeien op Kunsthoofd

05 augustus 2019
Het prachtige weer doet kunstenaars opbloeien op Kunsthoofd

DORDRECHT - Vorige week werd het evenement Kunsthoofd voor een keertje afgelast door aanhoudende regen. Maar gisteren, zondag 4 augustus, stonden ze weer paraat: de kunstenaars op het Groothoofd. Ze waren blij met het zonnetje en de sfeer is er altijd goed.

Tijdens het evenement Kunsthoofd staan elke zondag in de maanden juli en augustus, kunstenaars op het Groothoofd te schilderen, beeldhouwen en andere vormen van kunst te bezigen. Elke week is er ook live muziek. Het bijzondere aan het evenement is, dat de kunstenaars tijd maken voor een praatje en uitleggen wat ze doen. Ook is het leuk om hen aan het werk te zien en te kijken hoe een werk tot stand komt.

Rob van der Woude maakte de onderstaande video van het evenement van gisteren. Daaronder nog enkele foto's van Wim van de Pol

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.