Ambassadeur van Finland, mevrouw Paivi Kaukoranta, opent de expositie van Onno de Bruyne in het Stadskantoor

09 mei 2019
Ambassadeur van Finland, mevrouw Paivi Kaukoranta, opent de expositie van Onno de Bruyne in het Stadskantoor

DORDRECHT - “Het land van de berken”, noemt Onno de Bruyne Finland op zijn facebookpagina. Passend wordt dan ook op vrijdag 10 mei om 14.00 uur de expositie van Onno geopend door de ambassadeur van Finland, mevrouw Paivi Kaukoranta. De expositie heet Greetings to Finland, en omvat schilderijen van… berkenbomen. Het zijn voornamelijk vrij forse doeken, met kleurrijke berkenbomen, steeds in een andere sfeer en kleur.

Mevrouw Paivi Kaukoranta is gecharmeerd van het werk van Onno. Ze heeft pas op een expositie een berkenbomenschilderij van hem aangeschaft voor haar residentie.

Onno is één van de eigenaren van Galerie Hofsteeg en is tevens bekend van het jaarlijkse evenement Kunsthoofd, wat hij samen met Teus Zantman organiseert. Onno werkt met verschillende materialen, als acrylverf en giethars. Soms werkt hij figuratief, ook maakt hij kleurrijke abstracte werken.

De expositie vindt plaats in het Stadskantoor aan de Spuiboulevard 300 en is tot met 7 juni te bezichtigen.

Foto's hieronder: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.