Kunstenaars van Kunsthoofd exposeren in Galerie Hofsteeg ter nagedachtenis aan Onno de Bruyne

04 februari 2020
Kunstenaars van Kunsthoofd exposeren in Galerie Hofsteeg ter nagedachtenis aan Onno de Bruyne

DORDRECHT - Veel kunstenaars. die vorig jaar hebben meegedaan aan het evenement Kunsthoofd, exposeren in februari en maart bij Galerie Hofsteeg, onder de naam 'Kunsthoofd aan de Steeg',
Dit ter ere van de eind vorig jaar overleden Onno de Bruyne.

De zeer sympathieke kunstenaar organiseerde vier jaar lang, samen met Teus Zantman, dit kunstevenement aan het Groothoofd. Ook was hij met Patrice van der Heijden eigenaar van de Galerie Hofsteeg en richtte in 2013 de organisatie Groeituinen op.

Bij Galerie Hofsteeg organiseerden Onno en Patrice exposities van diverse kunstenaars. Het was tevens het atelier waar Onno kon schilderen. Patrice, zijn zonen Joram en Kristan en zijn vrouw Ellen de Bruyne, gaan door met Galerie Hofsteeg. Ze willen de werken van Onno blijven tentoonstellen en diverse kunstenaars uit de regio een platform geven.

Vervolg Kunsthoofd
Kunsthoofd krijgt waarschijnlijk een vervolg in 2020 door onder meer Teus Zantman.
Dit evenement vond plaats op de zondagen van juli en augustus op het Groothoofd. Elke keer waren hier zeker tien kunstenaars aan het schilderen, lazen gedichten voor, bewerkten hout en meer.
In een gezellige, ‘Montmartre-achtige' sfeer kon het publiek makkelijk in contact komen met de kunstenaars. Het werk van een aantal van hen is deze en komende maand in Galerie Hofsteeg te zien. Het is een uiteenlopende expositie met diverse soorten schilderijen en objecten.

Exposanten februari:
Joke van den Heuvel-Bennis, Nanette Rietveld, Bikkel, Jan Scheffe, Manja van der Pijl, Jan van Noort, Leen van Vugt, Adrie Hello, Robert Knoop, Tineke Salms-Holm, Sylvia Kuiper-Tap, Alberto A. Gómez Alpizio

Exposanten maart:
Sjane de Haan, Hans Veltman, Irma Jongeneel, Kees Dijkman, Annemarie Hoogstad, Peter van Beveren, Joke Hardenbol, Pieter Huijzer, Ton Vermeulen, Marian de Ruiter, Corine Quadt-Simonis, Teus Zantman

De expositie ‘Kunsthoofd aan de Steeg’ is afgelopen zondag 2 februari geopend.
Tijdens deze expositie zijn de openingstijden van Galerie Hofsteeg van donderdag tot met zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

De opening van de exposanten van maart vindt plaats op 1 maart.
De galerie is gevestigd aan Steegoversloot 41.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.