Kom bij Nieuwe Hoop Dordrecht zoeken tussen 4.000 unieke boeken

05 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Kom bij Nieuwe Hoop Dordrecht zoeken tussen 4.000 unieke boeken

DORDRECHT - Nieuwe Hoop Dordrecht heeft iets leuks voor de inwoners van Dordrecht en omstreken. Ze schrijven hierover zelf het volgende:

"Wij hebben een donatie ontvangen van 4.000 boeken van een boekenliefhebber. In deze grote collectie vind je boeken van de bouquet reeks tot diverse exclusieve boeken, wij moesten echter beloven dat wij niet zelf zouden gaan struinen en dingen apart zouden houden. In plaats daarvan zal alles beschikbaar gesteld worden op onze eerstvolgende boekenmarkt op 7 & 8 februari op het Eemsteynplein 14 in Dordrecht. Dit biedt een unieke kans voor boekenliefhebbers om door ongeopende boekendozen te speuren naar unieke items of boeken die jouw verzameling compleet maken. Je bent dus van harte welkom bij onze ‘indoor boekenmarkt’ op 7 & 8 februari op het ‘Eemsteynplein 14’ in Dordrecht."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.