Opening tijdelijke brug ter hoogte van de Houttuinen

07 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Opening tijdelijke brug ter hoogte van de Houttuinen

DORDRECHT - Donderdag 6 februari om 16.00 uur: Opening tijdelijke brug.

Vanwege de noodzakelijke renovatie van de Engelenburgerbrug is er een tijdelijke brug gebouwd over de Nieuwe Haven ter hoogte van de Houttuinen. Wethouder Marco Stam nam de tijdelijke brug in de Nieuwe Haven officieel in gebruik. Deze 'openingshandeling' markeert tevens de start van de renovatie van de Engelenburgerbrug.

Na dit gedeelte was er nog een korte toespraak van wethouder M.,Stam in Restaurant Lef. De brug gaat op maandag 10 januari om 07.00 uur open voor het (eenrichting)verkeer. De Engelenburgerbrug wordt dan tegelijk afgesloten voor alle verkeer.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.