Prikkelende wandeling

08 februari 2020 door Paul Seesink
Prikkelende wandeling

DORDRECHT - Fitclub Dubbeldam hield vrijdag 7 februari een prikkelende wandeling met ‘Stekels en Doornen’ als thema. Het tochtje van ruim 3 kilometer ging vanuit Woon- en Zorgcentrum Dubbelmonde rond landgoed Dordwijk en door het Overkamppark. Corine Bouma liet haar wandelaars zien dat rozen geen doornen hebben, maar stekels. Omdat het aantal ‘volgelingen’ groeit, gaat Corine van de fitclub een stichting maken.

Iedereen kan elke vrijdagochtend meewandelen in eigen tempo van 10:00 tot 11:00 uur. Tevoren en daarna is er tijd voor koffie en thee. De start is vanaf WZC Dubbelmonde, ingang ‘Het Kruispunt’, Koningstraat 290. Inloop vanaf 09:30 uur.

(Dubbeldam is formeel vanaf 1 juli 2020 een halve eeuw onderdeel van Dordrecht)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.