Ontdek Vreemde Dingen tijdens de Toppie Seizoensdag

11 februari 2020 door Eva Baars
Ontdek Vreemde Dingen tijdens de Toppie Seizoensdag

DORDRECHT - Donderdag 27 februari organiseert Toppie Dordrecht weer een Toppie Seizoensdag. Deze keer vinden de activiteiten plaats in en rondom verpleeghuis De Sterrenlanden. Het thema van de dag is Vreemde Dingen. Een beetje gek, maar juist daardoor extra leuk! Jij komt toch ook?

Op de eerste Toppie Seizoensdag van dit jaar is Toppie Dordrecht te gast bij De Sterrenlanden. Zowel binnen als buiten worden allerlei sportieve, creatieve, leerzame én lekkere activiteiten georganiseerd. Alle activiteiten die dag zijn een beetje vreemd.
Doe bijvoorbeeld mee aan Bean Bag Baseball. Deze sport lijkt op honkbal maar speel je zonder knuppel en bal. Of speel een potje koersbal, het vreemde broertje van jeu de boules.
Maar er staan niet alleen gekke sporten op het programma. We gaan ook vreemde dingen maken! Gebruik je fantasie en maak van klei een groot, klein, lief of juist griezelig wezen. Met wel 10 ogen, 5 benen of misschien wel een varkensstaartje. Jij bent de baas.
Neem vooral ook buiten een kijkje. Want niet alleen binnen vind je vreemde dingen, ook buiten vliegen, lopen, kruipen en groeien allerlei vreemde vogels. Speur naar gekke beestjes, grappige plantjes en aparte voorwerpen.
Tussen de activiteiten door proef je van allerlei lekkere, maar ook een beetje vreemde, soorten groenten en fruit. Raad jij wat het is?

Proeven van elke thema
Toppie Dordrecht organiseert activiteiten rondom vijf verschillende thema's: sport, spel, natuur, cultuur en gezondheid. De Toppie Seizoensdag wordt daarom in een carrousel georganiseerd. Elk kind kan dan aan elke activiteit meedoen. Zo maken zij kennis met alle thema's van Toppie Dordrecht en krijgen de kinderen optimaal de kans om te ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.

Kom ook!
Wil jij er ook bij zijn op donderdag 27 februari? Meld je dan snel aan. Want er zijn voor zowel de ochtend als middag maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar. Om je aan te melden stuur je een e-mail naar em.baars@dordrecht.nl. Voor alle informatie over het programma van deze Toppie Seizoensdag kijk je op www.doemeemettoppie.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.