Horecaondernemer Regard Reuser bij Studio De Wit

12 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Horecaondernemer Regard Reuser bij Studio De Wit

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Zaterdag 15 februari ontvangt Ben Corino Regard Reuser als hoofdgast bij Studio De Witt.Toen de geboren en getogen Dordtenaar Regard Reuser in 2013 door de havens wandelde, droomde hij over een eigen restaurant in Dordrecht.

Hij zag het pand van het voormalige Bacchus aan het Blauwpoortsplein, waarvan zijn vrouw de eigenaar kende en zo is het balletje gaan rollen. De keuze voor de naam was snel gemaakt; hij vernoemde het naar zijn zoon Finn.

Na maanden klussen met vrienden, gingen de deuren op 5 mei 2014 open. Het was een droom die werkelijkheid werd.

Met zijn jarenlange ervaring als chef-kok in Rotterdam zette Regard de keuken op en inmiddels heeft hij een vast keukenteam waar hij volledig op kan vertrouwen.

Zelf zegt hij: “Wat Finn’s zo speciaal maakt voor mij is het familiegevoel dat er heerst. Niet alleen binnen het team, maar ook in de band met de vaste gasten. Het voelt voor mij niet als werk, maar meer als thuiskomen”.

In het tweede uur aandacht voor de actualiteiten van deze week in Dordrecht en de Drechtsteden.

Dichter van Dienst is Jan van der Geer.

Aan de Politieke stamtafel in het derde uur onderwerpen uit de Dordtse politiek.

Het radioprogramma Studio De Witt is iedere zaterdag live te beluisteren op Drechtstad FM:
Studio De Witt is van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren bij Drechtstad FM 95.7 (ether), 105.9 (kabel), Kanaal951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Papendrecht FM:
De radiozender van RTV Papendrecht is te beluisteren op: luister live via de RTV Papendrecht app, te downloaden via de portals van Google en Apple, 105.0 Mhz in de ether, 105.9 Mhz op de Papendrechtse analoge kabel, kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL) en kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.