Kom naar het Geolab in de voorjaarsvakantie

18 februari 2020 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Van 22 februari tot en met 1 maart is het voorjaarsvakantie in het Nationaal Onderwijsmuseum. In de educatieve ruimte is een Geolab ingericht voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Daar staan zes bijzondere uitdagingen op hen te wachten!

Zes uitdagingen
Tijdens de voorjaarsvakantie staan de vakantieactiviteiten van het Onderwijsmuseum in het teken van de tentoonstelling ‘Stap in de wereld van de Bosatlas’. In het Geolab ontploffen vulkanen, duiken we de aarde in, steken we rivieren over, vinden we de weg met een kompas en maken we een windmolenpark.

Elke dag tijdens de vakantie
Het Geolab is tijdens de voorjaarsvakantie elke dag tussen 11.00 en 15.00 uur gratis toegankelijk in combinatie met een entreebewijs. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en staan onder begeleiding van een museumdocent. De activiteiten worden begeleid door een museumdocent. Tijdens de vakantie is het museum ook op maandag 24 februari geopend! 

Familierondleiding
Kinderen die in de voorjaarsvakantie het museum bezoeken, kunnen natuurlijk ook gewoon zelf aan de slag met allerlei leuke spellen en activiteiten. Daarnaast is elke zaterdag en zondag om 13.00 uur een gratis familierondleiding; geschikt voor jong en oud! Het volledige overzicht van alle activiteiten staat op www.onderwijsmuseum.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.