Mishandeling om voetbalplaatjes

20 februari 2020 door Hennie van der Zouw
Mishandeling om voetbalplaatjes

DORDRECHT - Op woensdag 12 februari, werd een 10 jarige jongen mishandeld door een volwassen man. De jongen stond voor een supermarkt klaar, om aan passanten de welbekende voetbalplaatjes te vragen.

Blijkbaar was een man het hier niet mee eens en heeft deze de jongen een paar rake klappen verkocht.
Nadat de aangifte was gedaan, kwam er een signalement naar voren. Gisteren kon er, mede namens de scherpe blik van het personeel van de bewuste supermarkt, een 38 jarige inwoner uit Dordrecht aangehouden worden voor deze mishandeling.

Bron foto: Politie Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.