Ds. A. J. van den Herik nieuwe predikant voor Augustijnenkerk

28 februari 2020
Ds. A. J. van den Herik nieuwe predikant voor Augustijnenkerk

DORDRECHT - De Augustijnenkerk aan de Voorstraat in Dordrecht heeft een nieuwe predikant, namelijk ds. A. J. van den Herik. De predikant uit Moerkapelle volgt de naar Hedel vertrokken ds. G. van Wijk op. Van den Herik stond sinds 2010 in Moerkapelle op de kansel.

Ds. A. J. van den Herik schrijft in zijn brief aan de gemeente: "We hebben in het ontvangen van het beroep en de daaruit volgende ontmoetingen de leiding van de Heere mogen zien. Hij verbond ons aan u. We zien er naar uit met Gods hulp in uw midden dienstbaar te zijn als herder en leraar. We bidden om een gezegende tijd met en onder u!"

De kerk meldt op hun eigen website: "Veel komt er nog af op het gezin Van den Herik en ook op onze kerkrentmeesters die nu een passende pastorie moeten vinden en geschikt maken."

(De Augustijnenkerk wordt ook wel wijk 2 genoemd binnen de Hervormde gemeente in Dordrecht. Er is een samenwerking met wijk 7, de Pauluskerk. De twee wijken worden tot de gereformeerde bond gerekend)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.