Uitverkochte Operatie Pannekoek bij DOOR zorgde voor gezellige gezinsmiddag

31 oktober 2019
Uitverkochte Operatie Pannekoek bij DOOR zorgde voor gezellige gezinsmiddag

DORDRECHT - Met een horecavergunning op zak bruist het bij het culturele ontmoetingscentrum DOOR weer van de activiteiten. Één ervan is Operatie Pannekoek. Dit was een populaire activiteit bij de vorige locatie van DOOR, aan de Voorstraat. Afgelopen zondag, was er speciaal in de hersfstvakantie, weer een Operatie Pannekoek.

De vrijwilligers hebben het deze middag druk met pannenkoeken bakken. Het zijn niet alleen de kinderen die van de pannekoeken smullen. Ook verschillende ouderen eten hun buik vol tijdens de gezellige middag. “Ik zag twee beren, broodjes smeren”, zingt Ed van Dijk, terwijl hij contact zoekt met het publiek. Iemand uit het publiek trommelt mee. Er hangt een ongedwongen sfeer in het goed gevulde zaaltje.

DOOR draait weer op volle toeren. Met de verkregen horecavergunning mag er weer drank worden geschonken en zijn ook de concerten weer opgepakt. Bijna wekelijks zijn er nu in samenwerking met Bobby Kinghe en Bibelot optredens. Ook is er cabaret en een filosofencafé. Elke vrijdag is er van 12.00 tot 13.00 uur een lunch met buffet en op woensdag en vrijdag is er inloop van 11.00 tot 16.00 uur voor ontmoeting en een bakje koffie.

Operatie Pannekoek krijgt een vervolg. In de voorjaarsvakantie is er een nieuwe editie. Kijk hier voor een activiteitenoverzicht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.