Kunst en innovatie bij CO/MO galery

02 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Kunst en innovatie bij CO/MO galery

DORDRECHT - Nummer 10, precies 1 jaar na de eerste Makers Borrel is het tijd om successen te vieren. En dat wordt gedaan op een hele bijzondere plek nl. CO/MO galery met succesverhalen van 2 lokale creatieven Artishoc en Elephant, die de laatste decennia nieuwe markten hebben ontdekt en Dordts talent hebben gevestigd.

Allereerst te gast in de galerie CO MO contemporary modern art op de Wijnstraat 129. Sinds 2015 worden hier werken tentoongesteld en verkocht van Nederlandse en internationale kunstenaars. De collectie bestaat uit hedendaagse abstracte werken met een focus op geometrische en concrete kunst. "We offer Contemporary Art because we believe that in art, tradition and innovation are inextricably linked".

De link tussen kunst en innovatie speelt ook een grote rol bij onze gast Cristian Vorstius Kruijff. Begin jaren negentig(!) studeerde hij af op Virtual Reality tijdens zijn studie Vormgeving en Communicatie te Rotterdam. In 2012 richtte hij in Dordrecht het Mixed Reality bedrijf ArtiShock op, wat zich richt op Emerging Tech zoals Augmented Reality, Virtual Reality, Enterprise AR, Spatial Design en Hologrammen. Cristian is een pionier en vrij denker binnen deze markt en gaat ons een glimp geven hoe deze technieken de industrie en ons dagelijks leven verandert.

Als tweede spreker komt Fabian de Jong vertellen hoe hij met zijn Dordtse Digitaal bureau Elephant van "creative studio" op een zolderkamer in 2009 is uitgegroeid tot een strategisch partner in allerlei digitale projecten. Hij werkt(e) samen met Spotify, Dordrecht Marketing en lifestyle-merken zoals Goosecraft & Van Moof. De blog van Elephant staat vol met content over online design, strategie en ontwikkeling, zelf komt hij vertellen hoe creativiteit, data en IT hand in hand gaan.

CO|MO is sowieso elke vrijdag van 13:00 tot 17:00 te bezoeken.
Om 18:00 gaan de deuren op de Wijnstraat 129 speciaal open voor dit evenement, om 18:30 start het programma, de borrel eindigt om 21:30
Tot dan!

Kom op tijd, er mogen niet meer dan 30 mensen de ruimte betreden i.v.m. luchtvochtigheidsgraad.

Geef je op op ons Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/2741736239211930/

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.