GroenLinks Drechtsteden deelt complimenten uit

26 februari 2019
GroenLinks Drechtsteden deelt complimenten uit

DRECHTSTEDEN - Politici en vrijwilligers van GroenLinks Drechtsteden, waaronder fractievoorzitters Kitty Kruger (Dordrecht), Bert Grimmius (Papendrecht) en raadslid Henny van Nugteren (Zwijndrecht), gaan vrijdag 1 of zaterdag 2 maart op pad om bloemen en iets lekkers te bezorgen bij personen en organisaties die de Drechtsteden een stukje groener of socialer maken. GroenLinks doet dit in het kader van Nationale Complimentendag.

Eerder kregen onder andere Opnieuw en Co Zwijndrecht, Sociale Moestuin Papendrecht, Voedselbank Papendrecht en Werkshop Dordrecht een pluim.

De dit jaar geselecteerde organisaties en individuen uit Papendrecht, Dordrecht en Zwijndrecht dragen bij aan een prettigere samenleving waarin iedereen mee kan doen. Ze zijn niet de enige, maar voorbeelden van een bredere groep die zich hiervoor inzet. Om die reden is Complimentendag ook het startsein voor de nominaties voor de Groene Lintjes, die later in het jaar worden uitgereikt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.