Dancetour Dordrecht gaat door: Dit jaar gewoon met Koningsdag

19 februari 2015
Dancetour Dordrecht gaat door: Dit jaar gewoon met Koningsdag

DORDRECHT - Op Koningsdag brengt koning Willem-Alexander een bezoek aan Dordrecht. Ondanks de geruchten en commotie op Social Media heeft dit geen gevolgen voor Dancetour Dordrecht. Het populaire jongerenevenement vindt gewoon plaats op 27 april 2015 op de Spuiboulevard.

In goed overleg, met de gemeente Dordrecht en de politie, is besloten dat Dancetour doorgaat. Magchiel Koekkoek van stichting Dancetour: “We zijn blij dat Dancetour traditioneel op Koningsdag plaats kan vinden. De komst van koning Willem-Alexander is natuurlijk mooi voor de stad. Dat tienduizenden jongeren dan ook nog van hun favoriete DJ’s kunnen genieten maakt de dag helemaal top.”

Unieke kans voor talent
De winnaar van de DJ Clash mag dit jaar niet alleen op Dancetour draaien, maar krijgt ook een rol in het voorprogramma in aanloop naar Koningsdag in Dordrecht. Later wordt er over dit onderdeel bekend gemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.