Vier finalisten van Dancetour DJ Clash bekend

09 april 2015
Vier finalisten van Dancetour DJ Clash bekend

DRECHTSTEDEN - De vier finalisten voor de Dancetour DJ Clash in Dordrecht zijn bekend. De afgelopen weken hebben zij stemmen verzameld via Facebook en heeft de Dancetour jury een definitief oordeel geveld. De winnaar van de finale draait tijdens het officiële Koningsdag programma voor de Koning, maar ook op Dancetour Dordrecht.

De finalisten voor de DJ Clash in Dordrecht zijn T-Style & Quincy Wilson, DJ Martino, Freek-F en Van G.H.O.G.H. De finalisten zijn allemaal afkomstig uit de Drechtsteden. T-Style & Quincy Wilson komen uit Papendrecht en zijn beiden 17 jaar. DJ Martino is 25 jaar, een allround DJ en afkomstig uit Hendrik-Ido-Ambacht. De derde finalist Freek-F is 19 jaar, hij woont in Papendrecht. Van G.H.O.G.H. is de vierde finalist, 22 jaar, en zelf afkomstig uit Dordrecht.

De finale van de Dancetour DJ Clash is 10 april in Merz. Op deze vrijdagavond-nacht van 22:00 tot 02:00 zal de winnaar van de DJ Clash bekend gemaakt worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.