Dancetour op Koningsdag met zeker 20.000 mensen en de Koning

28 april 2015
Dancetour op Koningsdag met zeker 20.000 mensen en de Koning

DORDRECHT - Op deze Koningsdag stond Dancetour Dordrecht op de planning. De Koning was aanwezig in Dordrecht en daarna was het weer tijd voor het jaarlijkse dance evenement. Dancetour heeft voor 20.000 mensen een herinnering gecreëerd. Nu is het wachten op de volgende editie in Lelystad & Den Bosch.
 
Op Koningsdag waren de volgende DJ’s aanwezig, om van deze feestdag echt een feestje te maken; Vato Gonzalez & MC Tjen, T-Style & Quincy Wilson, Sidney Samson, Dannic en The Partysquad. En dat is gelukt! De DJ’s lieten de menigte compleet uit hun dak gaan, waardoor het wachten op de volgende editie nog langer duurt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.