Josylvio, Bram Krikke en Tony Junior op twintigste editie van Dancetour Dordrecht

06 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Josylvio, Bram Krikke en Tony Junior op twintigste editie van Dancetour Dordrecht
Foto: Christiaan Valk

DORDRECHT - Josylvio, Bram Krikke ft. Stefan & Sean, Tony Junior, STUK, La Fuente, Outsiders, ChildsPlay, Diaz & Bruno en Wessel S staan op Dancetour Dordrecht 2020. Op Koningsdag vindt Dancetour traditiegetrouw plaats op de Spuiboulevard in Dordrecht. Het is dit jaar de twintigste editie van Dancetour in Dordrecht. Dancetour is zoals altijd gratis toegankelijk.

Qua muziek gaat Dancetour door in de lijn van vorig jaar. Een mix van alle populaire stijlen: van urban eclectisch tot progressive en freestyle. De line ups van de andere steden worden later bekendgemaakt. Dancetour is en blijft gratis toegankelijk.

Josylvio won afgelopen jaar een Edison Popprijs voor beste Hiphop. Bram Krikke kennen we vooral van zijn hilarische YouTube kanaal. Daarnaast won hij twee jaar op rij de Zilveren RadioSter. Naar Dancetour Dordrecht neemt hij Stefan & Sean mee, de jongens met wie hij de feestnummers ‘Potentie’ en ‘Frikandel Speciaal’ maakte. Kortom dit trio staat garant voor feest! Tony Junior, onder andere bekend van zijn deelname aan Expeditie Robinson in 2018, maakte tijdens zijn carrière nummers met onder andere Tiësto, Steve Aoki en Mr. Polska.

In de line up van Dancetour Dordrecht is nog één plekje vrij voor een lokale ambitieuze DJ. Deze kan tijdens de Dancetour DJ Clash op donderdag 16 april zijn/haar skills laten zien en hiermee een plek in de line up van Dancetour Dordrecht veroveren. Inschrijven voor de DJ Clash van Dordrecht kan tot en met 31 maart op www.dancetour.nl/djclash.

Er zijn dit jaar Dancetour edities in Arnhem, Dordrecht, Lelystad, Breda, Goes, Tilburg en Doetinchem. Dancetour blijft gratis toegankelijk en verwacht in totaal 80.000 jongeren op de 7 edities.

Data Dancetour seizoen 2020:
Arnhem: 12 april (Eerste Paasdag)
Dordrecht: 27 april (Koningsdag)
Lelystad: 21 mei (Hemelvaart)
Breda: 31 mei (Eerste Pinksterdag)
Goes: 26 juli
Tilburg: 16 augustus
Doetinchem: 3 september

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.