Mega Bike vestigt zich aan de Spuiboulevard

09 maart 2020
Mega Bike vestigt zich aan de Spuiboulevard

DORDRECHT - Als je naar binnen kijkt zal je het niet zeggen, de ruimte is nog erg leeg. Maar op 13 maart opent de fietswinkel Mega Bike aan de Spuiboulevard 100, tegenover het Achterom.

Mega Bike verkoopt alle soorten, maten en merken fietsen van topmerken. Meestal zijn ze uit voorraad leverbaar. Bij aankoop kan dus de fiets in de regel, na het op maat afstellen, direct mee worden genomen.

Met een moderne werkplaats met gediplomeerd personeel kan voor alle vakkundige service en reparaties gezorgd worden. Zo mogelijk is de reparatie dezelfde dag nog geregeld.

Mega Bike biedt kinder-, vouw-, hybride-, tracking-, atb-, crosshybride-, BMX-, oma- en opa fietsen en een uitgebreid assortiment elektrische fietsen waarop je kan proefrijden. Ook heeft de winkel gebruikte fietsen in het aanbod.

De Mega Bike Store heeft ook een afdeling in Rotterdam

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.