Drie aanhoudingen voor het smokkelen van goederen de gevangenis in

09 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Drie aanhoudingen voor het smokkelen van goederen de gevangenis in

DORDRECHT - Gisterenmiddag ontving de politie melding dat men probeerde om goederen met een drone binnen de gevangenismuren van de Dordtse poorten te droppen.

Daar de politie de laatste weken vaker van dit soort meldingen ontvangen had, had dit hun aandacht. Direct zijn meerdere eenheden ter plaatse gegaan en zo konden drie verdachten, een 20 jarige man uit Dordrecht, een 22 jarige man uit Capelle aan den IJssel en een 25-jarige man uit Saint Lucia worden aangehouden voor het brengen van verboden goederen binnen de muren van de gevangenis.

Allen zitten nog vast en de recherche doet verder onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.