Wouter Blok nieuwe hoofdtrainer DeetosSnel

11 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Wouter Blok nieuwe hoofdtrainer DeetosSnel

DORDRECHT - Het bestuur en TC van korfbalvereniging DeetosSnel zijn zeer verheugd te melden dat voor de functie van hoofdtrainer overeenstemming is bereikt met Wouter Blok. De 51 jarige inwoner van Bodegraven zal met ingang van het nieuwe seizoen eindverantwoordelijk zijn voor de eerste selectie. Er is een verbintenis aangegaan voor de duur van 1 jaar met de optie om nog 2 seizoenen te verlengen.

Met Wouter Blok kiest DeetosSnel voor een door de wol geverfde trainer die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend.
Dit seizoen is hij werkzaam als hoofdtrainer van Korfbal League promovendus Tempo uit Alphen a/d Rijn. Voor zijn periode bij Tempo was hij onder meer succesvol werkzaam bij Korfbal League club Fortuna en de hoofdklassers DSC en Oranje Wit. Tevens was hij tussen 2014 en 2018 assistent Bondscoach van Team NL.

Gevraagd naar Bloks’ motivatie om voor DeetosSnel te kiezen antwoord hij: ‘De ambitie van DeetosSnel om mee te doen voor het kampioenschap in de hoofdklasse en op termijn structureel terug te keren op het hoogste niveau spreekt mij enorm aan en ik zie er naar uit om deze uitdaging met een jonge , enthousiaste en talentvolle groep aan te gaan’.
DeetosSnel is erg blij met de aanstelling van Wouter Blok en vertrouwt op een succesvolle samenwerking.

Over de overige invulling van de technische staf voor het komende veldseizoen en het seizoen 2020-2021 zal de TC van DeetosSnel binnenkort meer informatie verschaffen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.