Kinderkleding- en speelgoedbeurs afgelast vanwege Coronavirus

10 maart 2020
Kinderkleding- en speelgoedbeurs afgelast vanwege Coronavirus

DORDRECHT - De kinderkleding- en speelgoedbeurs Stadspolders die op vrijdag 13, zaterdag 14, en zondag 15 maart zou plaatsvinden in Het Spectrum aan het Dudok-erf 58, is zojuist afgelast, meldt de organisatie.

Dit besluit is genomen om het besmettingsrisico met het Coronavirus te beperken.
"Er wonen binnen Het Spectrum kwetsbare ouderen en we willen en moeten deze  mensen, maar ook elkaar beschermen. Wij zijn teleurgesteld, maar staan volledig achter het besluit van Het Spectrum. We rekenen op jullie begrip. Binnenkort ontvangen jullie nieuwe beursdata", aldus de organisatie.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.