Inloophuis Helianthus sluit vanwege Coronavirus voorlopig de deuren

12 maart 2020
Inloophuis Helianthus sluit vanwege Coronavirus voorlopig de deuren

DORDRECHT - Inloophuis Helianthus, ontmoetingsplek voor mensen met kanker en hun naasten sluit ivm de Corona-crisis tijdelijk de deuren.

“Wij ontvangen hier mensen in een kwetsbare fase van hun leven en willen geen risico lopen dat er door aanwezigheid hier iemand van deze groep ziek wordt” aldus Marian Kemmeren, coördinator van het inloophuis.

Ook een deel van onze vrijwilligers behoren tot deze groep mensen en het is onze verantwoordelijkheid aan hun welzijn te denken. Via onze website en facebook kan men volgen wanneer het weer veilig is om het inloophuis te bezoeken. Wij hebben als bestuur dit moeilijke besluit genomen, maar veiligheid voor alles.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.