Bakkerij Brokking staat geen contante betaling meer toe vanwege Coronavirus

12 maart 2020

DORDRECHT - Bakkerij Brokking maakt zich ernstige zorgen over het coronavirus, dat zich snel uitbriedt. Om deze reden heeft Banketbakkerij Brokking besloten een aantal voorzorgsmaatregelen door te voeren ter bescherming van hun klanten en medewerkers.

Vanaf volgende week maandag 16 maart 2020 zullen de medewerkers in de webshop voorlopig alleen iDeal en creditcardbetalingen accepteren. Contante betalingen komen hiermee te vervallen. Ook voor aankopen in de winkels vragen de medewerkers om vanaf aanstaande maandag alleen betalingen met pinpas te doen.

Voor zover bekend is Brokking hiermee de eerste winkel in Dordrecht die geen contante betaling meer toestaat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.