Lezing journalist Ad van Liempt in Wilhelminakerk op 25 maart afgelast

14 maart 2020
Lezing journalist  Ad van Liempt in Wilhelminakerk op 25 maart afgelast

DORDRECHT -  De lezing over het nieuwe boek van schrijver/journalist AD VAN LIEMPT gaat niet door. Hij zou aanvankelijk op woensdag 25 maart naar de Wilhelminakerk komen. Het was een programma in het kader van 75 jaar bevrijding. Daarom heet zijn laatste boek ook: 1945 de afrekening.

In de herinnering was veel mensen was het ook een feestelijke tijd, zoals de foto van het Bagijnhof laat zien. Er waren ook veel donkere kanten, die Van Liempt in kaart heeft gebraccht.

De organisatie onder leiding van Dick Verheijen hoopt begin april een nieuwe datum vast te stellen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.