Fietsenstallingen Achterom en Statenplein tijdelijk dicht; graag fiets ophalen

16 maart 2020
Fietsenstallingen Achterom en Statenplein tijdelijk dicht; graag fiets ophalen

DORDRECHT - Heb je een fiets staan in de fietsenstalling aan het Achterom (Raamstraat) of Statenplein (Kolfstraat)? Dan wordt gevraagd deze op te halen. Dinsdag om 12.00 uur gaan deze openbare stallingen namelijk dicht. Dit heeft te maken met de aangescherpte maatregelen rond het coronavirus.

De beheerders van de fietsenstallingen zijn medewerkers van Drechtwerk. Om hen te beschermen en om eventuele verdere verspreiding van het coronavirus te beperken is besloten de fietsenstallingen in ieder geval tot en met 6 april te sluiten.

Lukt het niet om je fiets op te halen voor morgenmiddag 12.00 uur, dan kun je bellen voor een ophaalafspraak naar 14078.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.