Aram en Peter Soeteman steken de zorgmedewerkers van het Albert Schweitzer Ziekenhuis een hart onder de riem

16 maart 2020
Aram en Peter Soeteman steken de zorgmedewerkers van het Albert Schweitzer Ziekenhuis een hart onder de riem

DORDRECHT - Aram Soeteman (14) en zijn vader Peter uit Alblasserdam steken de zorgmedewerkers van de ziekenhuizen in de regio een hart onder de riem. Het onderstaande bericht komt van het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

"Het zijn ongewone tijden in en rond het ziekenhuis. Te midden van de hectiek rondom corona, zagen wij vanmiddag Aram Soeteman (14) en zijn vader Peter uit Alblasserdam neerstrijken op het trottoir voor onze hoofdingang.
Nu Aram niet naar school kan, hebben vader en zoon zich ten doel gesteld om met de motor ziekenhuizen in de regio te bezoeken. Op veilige afstand van de ingang plaatsen ze een krijttekening om zorgmedewerkers een hart onder de riem te steken en te bedanken voor hun inzet tijdens de huidige crisis. Wat een parel van een actie! Ook ons respect voor jullie en voor alle andere patiënten en burgers die met gezond verstand samen de verspreiding van het virus tegengaan."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.