Beperkte openstelling Ontmoetingskerk

16 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Beperkte openstelling Ontmoetingskerk

DORDRECHT - In verband met de corona-crisis heeft de Ontmoetingskerk besloten de kerk voorlopig elke dag open te stellen van 10 tot 12 uur. Wie dat wil kan daar enige tijd in stilte verblijven en eventueel een kaarsje branden en/of een gebedsintentie schrijven in het gebedenboek.
Er zijn geen activiteiten en bezoekers wordt verzocht minstens anderhalve meter afstand te houden van elkaar.

Onze wijkpredikant, ds. Kees Streefkerk, zal tijdens de openstelling zoveel mogelijk in het gebouw aanwezig zijn.

Alle andere kerkelijke bijeenkomsten en activiteiten zijn tot nader bericht afgelast. Via de nieuwsbrief en de website: www.ontmoetingskerk-dordrecht.nl  wordt u op de hoogte gehouden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.