Amy Boekhoudt van Missy DB-Tattoo & Art Studio gaat creatief om met gederfde inkomsten door coronavirus

19 maart 2020

DORDRECHT - Net als veel andere ondernemers ervaart Amy Boekhoudt (Missy DB) tegenwind in haar nog maar net geopende Missy DB-Tattoo & Art Studio. Door het coronavirus zijn er veel mensen die hun tatoeage even uitstellen. Amy gaat hier creatief mee om. Ze verkoopt A4 prints van haar werkjes, om de gemiste inkomsten wat op te vangen.

Sinds gisteren werkt Amy met mondkapjes ter bescherming van de klanten en haarzelf. Daarnaast heeft ze tal van voorzorgmaatregelen genomen als bij het aankomen in de shop de handen wassen en zo mogelijk niemand mee te laten nemen bij het zetten van de tattoeage. Toch heeft de shop te maken met afzeggingen. “Er zijn veel uitvallers en dat snap ik goed. De mensen zijn bang om te reizen naar de shop”, aldus Amy.

Aanslag op inkomen
“Het virus maakt een aanslag op mijn inkomen”, aldus Amy op haar facebookpagina. “Ik heb net mijn tattooshop geopend en mijn spaargeld erin gestopt. Met de massale uitvallers maak ik mij ook zorgen over de vaste lasten die eraan komen. “Kan ik straks wel mijn huur betalen?” Terugvallen op mijn spaarpot kan niet meer omdat het in de shop zit. Ik denk dat veel kleine ondernemers ook de financiële lasten ervaren vanwege het virus!”

Amy is niet iemand die bij de pakken neerzit. Ze gaat zo creatief mogelijk om met de situatie. “In deze angstige tijd verkoop ik A4 prints van mijn werkjes voor €5.- excl. verzendkosten. Ik hoop zo rond te komen.” Ook voor een tattoo kun je bij Amy terecht.

Missy DB-Tattoo & Art Studio is gevestigd op de tweede verdieping bij het culturele ontmoetingscentrum DOOR aan de Spuiboulevard 220. Heb je interesse in een print of een tattoo, kijk dan op Amy’s facebookpagina.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.