Muziektheater Hollands Diep speelt Bach in 13 Dordtse wijken

20 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Muziektheater Hollands Diep speelt Bach in 13 Dordtse wijken

DORDRECHT - Van vrijdag 20 tot en met dinsdag 24 maart fietst Hollands Diep van wijk naar wijk om op diverse al dan niet verlaten plekken een pop-up optreden te geven. Dit als cadeau aan componist Johann Sebastian Bach ter ere van zijn 335e verjaardag.

Jaarlijks trakteert Hollands Diep op diverse liveoptredens met melodieën van de bekende componist. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is dit jaar gekozen om pop-ups op publieke locaties te spelen waar bewoners en een enkele toevallige passant op gepaste afstand kunnen luisteren. Iedereen die fijn wil nagenieten kan vanaf 30 maart online de video bekijken op de Facebookpagina van Muziektheater Hollands Diep of via Instagram @muziektheaterhd.

Kijk voor meer informatie op www.muziektheaterhollandsdiep.nl

Enkele vaststaande pop-ups:

AKO station Dordrecht     Vr 20 maart - 10:00 uur 
Stadslandbouwkas de Oude Beer   Vr 20 maart - 14:00 uur  
De ochtendmarkt in Dubbeldam    Di 24 maart - 10:15 uur 
Voedselbank uitdeelpunt Kerk van Nazarener  Di 24 maart - 14:00 uur 
Winkelcentrum Sterrenburg (voor Van Pelt)  Di 24 maart - 15:00 uur 

Daarnaast zal David Prins op nog onbekende locaties en momenten te horen zijn.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.