Verbinding en ontmoeting in deze coronaperiode

19 maart 2020
Verbinding en ontmoeting in deze coronaperiode

DORDRECHT - LICHT VOOR DORDT...een nieuw initiatief voor deze periode, vanuit diverse organisaties om hulpvraag en aanbod aan elkaar te koppelen. (Stichting Present, HipHelpt, Dordtse Helden, Schuldhulpmaatje, Missie Dordt en Platform Dordtse Kerken).

Op de website www.lichtvoordordt.nl vind je alle informatie en kan je jezelf aanmelden als vrijwilliger.

Wat kan je precies doen als vrijwilliger voor de kwetsbare en eenzame Dordtenaar?
- Hulp bij boodschappen / medicijnen ophalen
- Voedselpakketten ophalen / vervoer naar arts
- Telefonisch gesprekje
- Maaltijd of soep koken

Via deze link kan je je direct aanmelden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.