Opnieuw Dordtenaar overleden aan Coronavirus

26 maart 2020
Opnieuw Dordtenaar overleden aan Coronavirus

DORDRECHT - De burgemeester Wouter Kolff liet vanochtend om 10.52 uur via twitter weten dat opnieuw een Dordtenaar is overleden aan het Coronavirus.

“Zojuist vernam ik het droevige nieuws dat in het asznl een 78-jarige mannelijke inwoner van Dordrecht, is overleden als gevolg van het Coronavirus. Ik leef zeer mee met zijn nabestaanden en wens hen alle kracht en sterkte om dit verlies te dragen”, luidt het bericht van de burgemeester.

De GGD Zuid-Holland Zuid meldt dat er in de regio Zuid-Holland Zuid inmiddels helaas in totaal vijf patiënten overleden zijn die besmet waren met het coronavirus. Gisterenmiddag waren er 28 mensen in Dordrecht besmet met het virus. Omdat het aantal meldingen alleen gaat over het aantal positieve testen en niet iedereen getest wordt, geeft dit geen goed beeld van het verloop van de verspreiding van het nieuwe coronavirus, laat de GGD Zuid-Holland Zuid weten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.