Al 250 aanmeldingen bij Licht voor Dordt om hulp te bieden

26 maart 2020

DORDRECHT - Steeds meer Dordtenaren bieden zich spontaan aan om stadsgenoten te helpen. Bij Licht voor Dordt staat de teller nu op zo'n 250 helpende handen. Dat hulpaanbod is mooi verspreid over de stad.

Er zijn verschillende initiatieven. Dinsdagavond startte een proef met een uitgiftepunt waar dak- en thuisloze soep en brood krijgen. Natuurlijk gebeurt dit volgens de richtlijnen van het RIVM. Het bleek een succes. Zaterdag is de officiële start van dit uitgiftepunt.

De Sociale Dienst Drechtsteden zet 60 medewerkers in om te bellen naar ouderen en kwetsbare mensen. Ook meer dan 40 jongeren bellen voor Dordtse Helden met mensen die graag een praatje willen.

Ook het Vogelnest krijgt bijzonder veel hulp aangeboden.

Kun jij wel wat hulp gebruiken in deze bijzondere periode? Kijk eens op https://lichtvoordordt.nl/

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.