I Against I en Charmplay op het Popcentrale podium tijdens Wantijpop

26 maart 2020 door Hennie van der Zouw
I Against I en Charmplay op het Popcentrale podium tijdens Wantijpop

DORDRECHT - Van grunge tot punk en van pop tot hiphop. Ook dit jaar staan er weer te gekke artiesten op het Popcentrale podium tijdens Wantijpop.

De Popcentrale heeft een eigen veld op Wantijpop. Hier krijgen lokale en regionale bands, DJ’s en rappers de kans om op te treden voor een groot publiek en zichzelf te bewijzen. De programmering van het Popcentrale veld is een afspiegeling van de programmering in de Popcentrale. Dit programma wordt voor een groot deel verzorgd door enthousiaste vrijwilligers uit de Drechtsteden. Dit jaar is er op het Popcentrale Podium weer een zeer breed scala aan stijlen te horen, van grunge naar punk en pop tot hiphop!

Programma Popcentrale podium
Met artiesten zoals Charmplay en I Against I belooft het zeker een feestje te worden. Far I het met zijn live hiphop band een vette show neer die een breed publiek aanspreekt. All Doomed zagen we al eerder de Popcentrale afbreken met hun intense en harde show. Ook is het hardst groeiende hiphop collectief van Dordrecht van de partij: Grote Prijs van Dordt winnaar D-Drecht Planet! Deze dag wordt geopend door leerlingen van muziekschool ToBe, vanuit de Popschool treedt de band The Gingers op.

Kweekvijver Podium
Ook dit jaar staat de tipi vol talent weer op het veld. Op het Kweekvijver Podium naast de vijver bij het Popcentrale veld treedt aanstormen talent op, van jong tot oud en in alle genres. Denk aan de zingende senioren van WHOP Goes Pop, jamessies in verschillende genres en de presentatie van een songwriting workshop van ToBe.

Silent Sessions
Na het succes van vorig jaar keren de Silent Sessions weer terug. De artiesten van het Popcentrale Podium spelen een extra akoestische sessie vanuit een speciale hippiebus die op het veld staat. En niet zomaar een sessie, want de sessie is exclusief voor een beperkt publiek te horen via draadloze hoofdtelefoons. Een soort Silent Disco, maar dan met live muziek. Get lucky and don’t miss out!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.