Popcentrale lanceert “Popcentrale Online”

27 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Popcentrale lanceert “Popcentrale Online”

DORDRECHT - Popcentrale is net als alle andere zalen in Nederland gesloten tot in ieder geval 1 juni. Om onze gebruikers, makers en publiek iets te bieden in deze bizarre tijden lanceert Popcentrale het platform “Popcentrale Online”.

Popcentrale online
Popcentrale is net als alle andere zalen in Nederland gesloten tot in ieder geval 1 juni. Om onze gebruikers, makers en publiek iets te bieden in deze bizarre tijden lanceert Popcentrale het platform “Popcentrale Online”. We zenden wekelijks live gestreamde shows, Q&A’s met Dordtse artiesten en kennissessies uit. Zo leer je hoe je bijvoorbeeld thuis kan opnemen, delen Dordtse artiesten kennis en ervaring zodat jij na de crisis op tour kan door Europa en je kan kijken naar (huiskamer) shows van je favoriete lokale bands/acts! De sessies en streams zijn te volgen op de facebook pagina van de Popcentrale.

Programma
Afgelopen woensdag starte de eerste sessie met een Q&A met drummer Joey Marin van Delain! Waarin Pene corrida drummer Dennis met Joey in gesprek ging. We volgen wekelijks een vast schema wat er als volgt uit ziet:

Maandag: Kennissessie
Woensdag: Q&A met Dordtse Artiesten
Vrijdag en zaterdag: Livestream shows

Houd onze agenda in de gaten voor de aankomende sessies

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.