Eerste aflevering ‘Licht voor Dordt’ over aanraken

30 maart 2020 door Hennie van der Zouw
Eerste aflevering ‘Licht voor Dordt’ over aanraken

DORDRECHT - De gezamenlijke Dordtse kerken zijn een actie gestart met verschillende activiteiten en een wekelijkse videoboodschap, onder de naam "Licht voor Dordt".

Kijk nú naar de eerste aflevering van ‘Licht voor Dordt’ met Joren Menkveld, voorganger in Krispijn. In deze 10 minuten aflevering gaat het over aanraken. “Door de hele crisis rondom het coronavirus mogen we elkaar momenteel niet mee aanraken.”

Licht voor Dordt is een programma van de Dordtse Kerken. “Graag willen we een lichtpuntje voor u zijn. U aan het denken zetten, opbeuren en voor u klaarstaan.” Daarom wordt de komende weken ‘Licht voor Dordt’ uitgezonden. Korte toespraken, die moed geven. Die een lichtpuntje zijn in dagen van slecht nieuws.

De wekelijkse videoboodschap wordt uitgezonden bij RTV Dordrecht op zondag vanaf 12.00 uur en op woensdag herhaald en is online te bekijken via:

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.