Wantijbrug vrijdag weer open; eerst nog nachtafsluiting

02 april 2020
Wantijbrug vrijdag weer open; eerst nog nachtafsluiting

DORDRECHT - Na ruim tien weken gaat de Wantijbrug weer open voor auto- en vrachtverkeer. Vanaf vrijdagochtend 3 april om 05.00 uur kan iedereen weer over de brug rijden. Maar voor het zover is, moet Rijkswaterstaat eerst de verkeersmaatregelen weghalen. Daarom is de N3 in de nacht van 2 op 3 april voor een deel afgesloten.

De nachtafsluiting begint op donderdagavond 2 april om 19.00 uur. En stopt op vrijdagochtend 3 april om 05.00 uur. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de barriers, de belijning, de mobiele rijstrooksignalering, de verkeersborden en de slagbomen. De ANWB bebording wordt gedemarkeerd.

N3 van noord naar zuid
Tijdens de nacht is de N3 van noord naar zuid afgesloten. Het gaat om het stuk tussen de A15 en de afslag Provincialeweg/Werkendam. Je kunt dan niet van de A15 naar Dordrecht. Omrijden kan via de A16.

N3 van zuid naar noord
Vanuit het zuiden is de N3 afgesloten tussen afslag Copernicusweg en afslag Merwedestraat/Staart. Het verkeer kan nog wel afslag Copernicusweg nemen. Het is advies is om naar Dordrecht zoveel mogelijk te rijden via de A16. En dan afslag 21 Dordrecht Centrum te nemen.

Van en naar Dubbeldam en Stadspolders
Ook is de kruising Noordhoevelaan met de Provincialeweg afgesloten. Hier passen ze de belijning aan. Verkeer van en naar Dubbeldam en Stadspolders kan via de Noordendijk of via  Sterrenburg rijden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.