Weekendafsluiting afrit 20 ’s Gravendeel op A16 vanuit Rotterdam richting N3 uitgesteld ivm corona

02 april 2020 door Hennie van der Zouw
Weekendafsluiting afrit 20 ’s Gravendeel op A16 vanuit Rotterdam richting N3 uitgesteld ivm corona

DORDRECHT - De weekendafsluiting van afrit 20 ’s Gravendeel op de A16 vanuit Rotterdam richting N3 (vrijdag 3 april vanaf 21.00 u tot maandag 6 april 05.00 u) wordt uitgesteld ivm corona.
Het geplande werk voor de nieuwe aansluiting van de A16 op de N3 omvat uiteenlopende werkzaamheden die tegelijkertijd gedaan moeten worden. Het gaat hierbij onder andere om frees- en asfalteringswerkzaamheden, grondverzet, plaatsen van geleiderail, aanbrengen van belijning, plaatsen van portalen voor bebording en het plaatsen van de borden. De ruimte waarin dat gebeurt is te beperkt om de richtlijnen van het RIVM op te volgen en de werkzaamheden worden daarom uitgesteld.

Rijkswaterstaat doet er alles aan om de projecten, werkzaamheden en aanbestedingen door te laten gaan, onder voorwaarde dat de gezondheid van mensen en de veiligheid en kwaliteit van het werk zijn geborgd. Daarbij hebben we nauw contact met de betrokken brancheorganisaties, houden de vinger aan de pols en werken in goed overleg samen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.