Buurtwerker én DJ Karim de Kool ging verzorgingshuizen in Dordrecht en Zwijndrecht langs met mobile drive-in show

06 april 2020
Buurtwerker én DJ Karim de Kool ging verzorgingshuizen in Dordrecht en Zwijndrecht langs met mobile drive-in show

DORDRECHT/ZWIJNDRECHT - Om de ouderen, die nu massaal thuis zitten, een hart onder de riem te steken heeft buurtwerker én DJ Karim de Kool samen met partners en sponsoren een mobiele drive-in show met twee zangers georganiseerd. Ze gingen vorige week langs bij zeven verzorgingstehuizen in Zwijndrecht en Dordrecht.

“We werden overal zo hartelijk onthaald”, vertelt een enthousiaste Karim in zijn vlog op youtube. “De deuren gingen open, alle ouderen gingen op hun balkon staan met de handen de lucht in. Op één locatie was het al donker, daar gingen de lampjes aan van de mobile telefoons.”

De DJ belooft dat er een vervolg komt van de actie. “Hier moet ik het natuurlijk niet bij laten. We moeten meer gaan doen voor ouderen die wekenlang opgesloten zitten.”

Bekijk de video op Youtube:

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.