Politie tagt om mensen te attenderen op bewaren 1,5 meter afstand

06 april 2020
Politie tagt om mensen te attenderen op bewaren 1,5 meter afstand

DORDRECHT - Het lijkt een nieuw verkeersbord. En eigenlijk is het dat ook. Het zijn twee mensen met een pijl ertussen en de cijfers 1,5 in een cirkel, aangebracht op de grond. De politie heeft op meerdere plekken in Dordrecht met krijtverf deze tags geplaatst om mensen nog eens te attenderen om 1.5 meter afstand van elkaar te houden.

Deze plekken zijn voornamelijk plekken waar mensen bij elkaar blijven komen sinds de noodverordening in verband met het coronavirus van kracht is gegaan.

Over het algemeen houden mensen zich aan de regels, de politie waarschuwt echter ook regelmatig mensen om meer afstand van elkaar te houden. Ze hoopt mensen op deze manier te herinneren aan de geldende regels i.v.m. de noodverordening.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.