Tijd voor wat positiviteit voor de horeca in de Drechtsteden!

08 april 2020 door Hennie van der Zouw
Tijd voor wat positiviteit voor de horeca in de Drechtsteden!

DORDRECHT - Horecazaken hebben het op dit moment zwaar in Nederland, zo ook in de Drechtsteden. De geldende maatregelen, die tot 28 april en wellicht langer zullen duren, zorgen voor grote onrust en onzekerheid. Steeds meer ondernemingen gaan noodgedwongen thuisbezorgen om toch iets van omzet te kunnen genereren. Om bedrijven in de regio te helpen in deze onzekere tijden biedt Foto Wonders gratis fotografie aan.

In een zeer korte tijd zetten zaken een bezorg en/of afhaalservice op. Omdat bezorg/afhaal gerechten anders worden gepresenteerd dan in het restaurant zelf, ontbreekt het vaak aan kwalitatieve content. Foto Wonders is een initiatief gestart waarbij horecazaken gratis hun gerechten kunnen laten fotograferen. “Normaal gesproken zijn wij ieder weekend te vinden in het uitgangsgebied om de mensen en de sfeer vast te leggen. Door alle maatregelen ligt dit helaas stil en willen wij graag iets terug doen”, aldus Erik van der Lei “Wij worden ieder weekend zo gastvrij ontvangen en merken dat ondernemers in deze tijd nog slimmere manieren moeten vinden om eruit te springen. Daarbij willen wij ons steentje bijdragen.“

Het Dordtse collectief Foto Wonders hoopt met unieke foto’s een betere impressie neer te zetten van gerechten die op dit moment worden thuisbezorgd. “Veel ondernemers maken op dit moment met een mobieltje een foto of gebruiken een afbeelding van internet en besteden weinig tijd aan styling.” En volgens Erik is dat ook logisch te verklaren. “Er komt genoeg af op de ondernemers en zij zetten alle zeilen bij. Wij willen juist ondernemers (gratis) helpen en leggen graag wat gerechten vast. Dit doen wij op een eigentijdse manier zodat de foto’s gebruikt kunnen worden op websites, social media, bezorgsites etc.”

We nodigen horeca zaken met een opgezette bezorgserivce uit om contact met ons op te nemen via info@fotowonders.nl of onze socials en dan voorzien wij ze van een gratis (food)shoot.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.