HBO Drechtsteden opent virtueel haar deuren

08 april 2020 door Hennie van der Zouw
HBO Drechtsteden opent virtueel haar deuren

DORDRECHT -  Op zaterdag 11 april houdt HBO Drechtsteden een Virtuele Open Dag voor aankomende studenten en werkenden. Vanwege de situatie omtrent corona kunnen de fysieke locaties niet worden bezocht, maar door middel van een Virtuele Open Dag worden de deuren van HBO Drechtsteden toch open gezet. Tussen 10.00 en 13.00 uur zitten docenten klaar om informatie te geven en digitaal vragen van toekomstige studenten te beantwoorden.

Een nieuwe studie kiezen is al lastig genoeg, laat staan in de huidige onzekere situatie. Om ook in deze tijd aankomende studenten en werkenden te helpen een goede studiekeuze te maken organiseert HBO Drechtsteden een Virtuele Open Dag op zaterdag 11 april.

Over de Virtuele Open Dag
De docenten van HBO Drechtsteden zitten zaterdag 11 april tussen 10.00 – 13.00 uur online klaar. Iedere belangstellende krijgt vooraf een tijdsblok toegewezen. In kleine groepen geeft de docent voorlichting over zijn of haar betreffende opleiding en wordt er uitgebreid tijd genomen om alle vragen te beantwoorden. Ook heeft HBO Drechtsteden een online Open Dag pagina ingericht waarbij de aankomende student diverse filmpjes kan bekijken en een minicollege kan volgen. Op deze manier komt HBO Drechtsteden vanuit huis dichtbij.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelding ga naar: www.hbodrechtsteden.nl/open-dagen-en-proefstuderen

Over HBO Drechtsteden
HBO Drechtsteden is een particuliere instelling voor hoger beroepsonderwijs en is actief op het gebied van techniek & ICT, management & ondernemerschap en mens, gedrag & zorg. HBO Drechtsteden biedt Associate Degrees, bachelor- en post-bacheloropleidingen aan voor studenten en professionals. Om het onderwijs zo goed mogelijk af te stemmen op de beroepspraktijk is er een nauwe samenwerking met bedrijven en instellingen in de regio. Kijk voor meer informatie over HBO Drechtsteden op: www.hbodrechtsteden.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.