Opening kunstwerk Engelenburgerbrug door Wethouder Piet Sleeking

10 september 2018
Opening kunstwerk Engelenburgerbrug door Wethouder Piet Sleeking

DORDRECHT - Zondag 9 september rond 14.00 uur was het zo ver: De opening van het kunstwerk op de  Engelenburgerbrug. In het kader van het project Overbruggen worden in Dordrecht diverse brugwachtershuisjes gebruikt voor kunstuitingen. Wethouder Piet Sleeking (Cultuur) verrichtte deze zondag de officiële opening van het kunstwerk Minatocho van Mariëlle van Heeren en Laura Jooren.

Het kunstwerk in het brugwachtershuisje van de Korte Engelenburgerbrug bestaat uit 2000 gevouwen bootjes van origami papier in het kader van Overbruggen, kunstroute Dordtse brugwachtershuisjes.

Foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.