Tijdelijke brug naast Engelenburgerbrug is open voor verkeer

10 februari 2020

DORDRECHT - De tijdelijke brug naast de Engelenburgerbrug is vanaf vandaag open. De werkzaamheden aan de monumentale Engelenburgerbrug gaan nu van start. Hulpdiensten kunnen de brug gebruiken in beide richtingen. Voor overige voertuigen geldt eenrichtingsverkeer. De tijdelijke brug is vanuit de Nieuwe Haven richting de Grote Kerk te gebruiken. Voetgangers en fietsers kunnen de brug wel in beide richtingen gebruiken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.