Speelotheek Pip en Zo vraagt speelgoed voor kinderen die weinig of niets hebben

09 april 2020
Speelotheek Pip en Zo vraagt speelgoed voor kinderen die weinig of niets hebben

DORDRECHT - De Speelotheek Pip & Zo verzamelt speelgoed voor kinderen die nu veel thuis zijn en niets hebben om mee te spelen.

Pip & Zo krijgt veel vragen van organisaties of zij extra speelgoed hebben voor gezinnen waar geen of weinig speelgoed is. Zij maken nu extra speelgoedboxen, speelgoed om te lenen en om te houden. Ook kunt u een gezin voor een speelgoedbox aanmelden, als u weet dat zij niets voor de kinderen hebben.

De spullen als knutselspullen en kinderboeken kunnen op woensdag tussen 15.00 en 17.00 uur gebracht worden bij de speelotheek. Op vrijdag kan het ook opgehaald worden.

De Speelotheek leent speel- en spelmateriaal uit wat past bij de leeftijd en/of ontwikkelingsfase van het kind. Ook organiseert ze diverse activiteiten als koffie-ochtenden en gym voor 50+. Vanwege het coronavirus zijn ze tot 1 juni gesloten, maar achter de schermen blijven ze zich inzetten. Zo gaan ze ook speeltips delen op hun facebookpagina.

De Speelotheek bevindt zich aan het Selma Lagerlöf-Erf 163. Voor meer informatie bel 06 23980802 of mail naar welkom@pipenzo.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.