Paasvieringen The Blessing Dordrecht bij jou thuis van 10 t/m 13 april via livestream

09 april 2020 door Hennie van der Zouw
Paasvieringen The Blessing Dordrecht bij jou thuis van 10 t/m 13 april via livestream

DORDRECHT - De Goede Vrijdag dienst en paasvieringen van The Blessing Dordrecht gaan door via livestream. De kerkdiensten vinden plaats op Goede Vrijdag 10 april, Eerste Paasdag zondag 12 april en Tweede Paasdag maandag 13 april.

Onze livestream diensten zien er hetzelfde uit als de gebruikelijke kerkdiensten in de Torenschoolkerk. Het enige verschil is dat we elkaar niet fysiek ontmoeten. Zo zullen we samen zingen, luisteren naar getuigenissen en een bemoedigend woord uit de Bijbel, en is er een speciaal gebed voor jou. Op Goede Vrijdag staan we speciaal stil bij Christus’ lijden en vieren we samen voor de eerste keer op een heel unieke manier bij een ieder thuis het Heilig Avondmaal. Op Eerste en Tweede Paasdag vieren we de opstanding van Jezus uit de dood. Ook een bemoediging, solozang en het brengen van ons paasoffer zullen niet ontbreken. Daarnaast hebben we, in plaats van onze gebruikelijke kinderdiensten, op het YouTube-kanaal: All Kids 1st speciale uitzendingen voor de kids.

Programma livestream:
Goede Vrijdag
Vrijdag 10 april
20.00 uur
Met viering van het Heilig Avondmaal

Eerste Paasdag
Zondag 12 april
10.30 uur
Spreker: John T.L. Maasbach

Tweede Paasdag
Maandag 13 april
10.30 uur
Spreker: David Maasbach

Goede Vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag
15.00 uur
All Kids 1st uitzending

Volg de livestream via: www.maasbach.nl/livestream
Volg de kids uitzending via: www.maasbach.nl/allkids1st

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.