Na 37 jaar Drukkerij RAD gaan Ad en Els met pensioen

22 mei 2018
Na 37 jaar Drukkerij RAD gaan Ad en Els met pensioen

DORDRECHT - In het schuurtje achter hun huis hadden ze een klein drukpersje staan, waar ze het wijkblaadje en de liturgie van de kerk op drukten. En dat zorgde ervoor dat anderen ook ontdekten dat ze drukwerk konden verzorgen. De klantenkring groeide snel.

We bedoelen Ad en Els den Houter. Het drukpersje van toen heeft inmiddels al lang plaatsgemaakt voor een indrukwekkend machinepark. Niet meer in de Hoekenessestraat, maar aan het Reewegpad.En nu, na 37 jaar Drukkerij RAD gaan Ad en Els met pensioen. De zaak wordt voortgezet; er zijn inmiddels drie generaties Den Houter in de drukkerij. En helemaal weg zijn ze nou ook weer niet, want er is aan het Reewegpad namelijk nog een museum te runnen......

Voor meer informatie, zie www.drukkerij-rad.nl

Foto's: Wim van de Pol.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.