Ook het Alzheimer Café Dordrecht op 20 april kan geen doorgang vinden

14 april 2020 door Hennie van der Zouw
Ook het Alzheimer Café Dordrecht op 20 april kan geen doorgang vinden

DORDRECHT - Van het team van het Alzheimer Cafe Dordrecht kregen we via de mail deze mededeling: 'Met enige frustratie willen wij u via deze mail laten weten dat ook het Alzheimer Café Dordrecht op 20 april a.s. geen doorgang kan vinden.

Het Parkhuis is, net als alle andere verpleeghuizen in Nederland, gesloten tot 28 april en wat er daarna gaat gebeuren is nu nog onduidelijk. We houden er rekening mee dat ook het Café in mei niet zal kunnen plaatsvinden.
Uiteraard houden wij u op de hoogte, mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Wij wensen u veel sterkte, wijsheid en geduld.

Met vriendelijke groet,

Namens het team van het Alzheimer Café'

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.