Fotoproject 'Glashelder' In Dordrecht

15 april 2020 door Hennie van der Zouw
Fotoproject 'Glashelder' In Dordrecht

DORDRECHT - Nu iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven in verband met het Corona viris, vindt fotograaf Herman van der Waard het leuk om de mensen in Dordrecht een gratis aandenken te geven aan deze rare tijd. Hij vindt het, als fotograaf in Dordrecht, leuk om door het raam of voor de deur leuke foto's te schieten van mensen/gezinnen die binnen 'opgesloten' zitten. Zo blijft hij op gepaste afstand en houden fotograaf en 'model(len)' zich aan de richtlijnen van het RIVM. De foto's krijgt u in hoge kwaliteit en zonder beeldmerk, digitaal toegezonden.

Gratis op de foto in Dordrecht met 'Glashelder' - Initiatief van Herman

Dus, woon je in Dordrecht, heb je 10 minuten tijd en lijkt het je leuk om als aandenken aan deze speciale tijd een toffe (portret)foto te hebben van jezelf of van jouw gezin? Neem dan contact op. Dan komt Herman binnenkort, tijdens zijn dagelijkse uitje, even langs om een paar foto's te schieten. Dit gaat uiteraard in overleg, Herman staat niet ineens onaangekondigd voor de deur!

Enige voorwaarde die Herman heeft, is dat hij de foto's wil kunnen gebruiken op mijn website en op instagram ter promotie van dit project en om een collage van te maken als aandenken aan de historische tijd waarin we momenteel leven. Jij krijgt de door mij uitgekozen beelden gratis digitaal en in de hoogste kwaliteit toegezonden, zonder beeldmerk en reclame. Zo creeërt Herman voor jou hopelijk een blijvende en leuke herinnering aan Corona. Klik hier om u aan te melden.

Hoe het project 'Glashelder' tot stand kwam
Hallo Corona. Plotseling zit vrijwel iedereen thuis. De terrasjes zijn dicht, restaurants gesloten en kinderen krijgen thuis les, omdat de scholen ook dicht zijn. We leven in een rare tijd. Historisch ook, we schrijven met z'n allen geschiedenis! Met zoveel mensen verplicht thuis en financiele problemen dacht Herman van der Waard na over wat hij als fotograaf kon bijdragen aan de samenleving.

Hij begon een fotoproject waarbij hij mensen thuis fotografeert, zodat zij een kosteloos aandenken hebben aan deze aparte tijd van ongewenst thuis zitten. Hij kwam op het idee om mensen door het glas te fotograferen. In verband met de weerspiegeling is het namelijk best een uitdaging om door het glas een mooie foto te maken.

Waarom de Voedselbank
Herman van der Waard las een alarmerend bericht over het tekort aan personeel en geld bij de Voedselbanken. Nu de horeca dicht is krijgen zij minder overgebleven eten binnen, terwijl er door de crisis momenteel juist meer mensen gebruik maken van de Voedselbank. Hij besloot daarom om aan zijn fotoproject een vrijwillige donatie aan de Voedselbank te koppelen. Zo kan hij dubbel helpen; De mensen die hij fotografeert aan een toffe herinnering en de Voedselbank in Dordrecht aan extra geld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.