Geluidsapparatuur in beslag genomen en 13 processen- op één adres.

17 april 2020 door Hennie van der Zouw
Geluidsapparatuur in beslag genomen en 13 processen- op één adres.

DORDRECHT - Bij een 41 jarige bewoner uit Dordrecht werd afgelopen week in de nacht van dinsdag op woensdag, naar aanleiding van meerdere meldingen en officiële waarschuwingen, zijn geluidsapperatuur in beslag genomen en heeft hiervoor proces-verbaal gekregen. De woning is bij de politie bekend als een overlast woning waar regelmatig in de nachtelijke uren geluidsoverlast vandaan komt.

De bewoner was onder invloed van drugs. In de woning werden ook nog 6 andere personen aan getroffen die daar niet stonden ingeschreven.

In het kader van de noodverordening die van kracht is in verband met de coronamaatregels hebben alle personen een proces-verbaal gekregen van 390 euro plus 9 euro administratiekosten, alles bij elkaar ruim 5000 euro. Alle personen behalve de bewoner werden door de politie uit de woning verwijderd.

Een paar uur werd er weer gemeld dat er geluidsoverlast uit de woning kwam. In de woning trof de politie weer alle personen aan die door ons waren verwijderd. Het bleek dat iedereen hardleers was met als gevolg dat ze voor de tweede keer een proces-verbaal kregen voor het overtreden van de noodverordening.

Door de politie werd gevorderd dat alle personen die daar niet ingeschreven stonden de woning direct moesten verlaten. Werd hier niet aan voldaan dan werd iedereen aangehouden. Zover was het uiteindelijk niet gekomen. Alle niet ingeschreven personen hebben de woning verlaten en zijn daarna niet meer terug gekomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.